Gure karta
Cocina del Bidasoa

Hasierak
Euskal txerri “Maskarada” Urdaiazpikoa
28 €
Hondarribiko “Xaia” antxoak (10 unitate)
34 €
Ostras Gillardeau, 1. zk., naturalean
5,9 €/Ud.
Ahate eta foie errilleteak “Garat” Zudaire, txakolina eta mahaspasa-ogia
19 €
Parrillan erretako onddoen nahaskia
19 €
Potxa gisatuak barazkiekin
18 €
Eguneko arroza Amuzko Begi Handi txipiroiekin (2 perts. min.)
23 €/pers
Baratzeko otarrainxkak, piparrak
15 €
Zizarroi solomoa zitrikoetan eskabetxatuta, belar-izpien gainean
25 €
Jaizubiako tomatea, mendrezka, antxoa eta piperrekin
23 €
Begi Handi frijitua baratxuri beltzarekin
23 €
Euskal Txerri urdaiazpikoaren kroketak, arrautzeztatze errustikoarekin (6 unitate)
18 €
Bieira parrillan almendra samurraren emultsioaren gainean
25 €
Parrilla
Eguneko arrainak eta itsaskiak Hondarribia, Pasaia eta Donibane Lohizuneko lonjatik ekarriak
S.P.M.
Txogitxu behi zaharraren txuleta
77 €/Kg
Osagarriak
Patata frijituak
7 €
Letxuga entsalada tipulinarekin
7 €
Pikillo piperrak
8 €
Postreak
Euskal Herriko artzainen gazten mahaia
15 €
Etxeko jogurtaren izozkia, fruitu gorrien infusioarekin
9 €
Brioche torrija karamelizatua
9 €
Momentuan egindako gazta-tarta
9 €
Hiruzta, menta eta jengibreko txakolinaren sorbetea
9 €
Txokolate urtuzko browniea
9 €
Ordutegia
Astelehena:
Itxita
Asteartea:
Itxita
Asteazkena:
13:00 – 15:00
Osteguna:
13:00 – 15:00
Ostirala:
13:00 – 15:00
Larunbata:
13:00 – 15:00
20:00 – 22:00
Igandea:
13:00 – 15:00
*Aperitibo-ordutegia:
12:00 – 14:00